Binnen

Banenzwemmen

Lekker op je eigen tempo

Zin om te komen zwemmen? Goed idee! Banenzwemmen doe je in je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Op een tijd die jou uitkomt. Samen of alleen. Vijf of vijftig baantjes. Borstcrawl of schoolslag… Jij mag het zeggen.

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Zwemmen is voor iedereen
Ben je aan het revalideren of heb je gevoelige gewrichten? Of wil je weer fit worden? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Jong, oud, fit of minder fit: banenzwemmen is voor iedereen. Ook voor jou!

We hebben een aanbod voor het banenzwemmen in het 25-meter wedstrijdbad (ca. 27,5C) en in het 25-meter doelgroepenbad (ca. 30C). Kies zelf wat bij je past.

Reserveer je bezoek, zodat je er van verzekert bent dat je altijd comfortabel je banen kunt zwemmen.

Reserveer je bezoek!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
5,90
10-badenkaart
53,10
Persoonlijk 6-maandenabonnement
183,00
Persoonlijk jaarabonnement
361,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.