Binnen

Turbo-zwemles

Zwemles in een hoger tempo

Binnen een paar maanden het A-diploma? Dat kan voor kinderen vanaf 5 jaar! Met Turbo-zwemles volgt je kind evenveel lessen als in een gewoon zwemlestraject, maar in een hoger tempo. De kinderen (max 8 per groep) krijgen 1x per week 2 uur les.


Diplomagarantie
Door wekelijks intensief te oefenen, nemen kinderen de lesstof sneller op. Ook het automatiseren gaat makkelijker. Onder begeleiding van een zwemlesgever verbeteren kinderen doorgaans in snel tempo hun zwemvaardigheden. Bij ons haal je gegarandeerd je diploma!

Proefles
Voorafgaand aan de start van de Turbo-zwemles, zal er eerst een proefles volgen. Tijdens deze proefles zal onze zwemlesgever inschatten of je zoon/dochter er klaar voor is om te kunnen starten met het Turbo-zwemles concept en kan je kind kennismaken met de zwemlesgever.

Meer weten over de Turbo-zwemles of je kind opgeven? Vraag er naar bij de balie, bel of mail ons.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje
  • Polsbandje
  • Jip Zwemtas
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.